image
Sursa foto: Profimedia

Abia după a 3-a condamnare a ajuns după gratii; Bărbatul din Călărași continua să-și aprovizioneze cu droguri amicii din sat

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a obținut în instanța de judecată condamnarea la 6 ani de închisoare a unui bărbat de 42 de ani din raionul Călărași. Inculpatul era traficant de droguri.

În 2017 și în 2020, acesta a mai fost condamnat pentru infracțiuni similare.

Totuși, în niciunul din cazuri nu a ispășit pedeapsa cu închisoarea: în primul caz a fost condamnat la 100 ore de muncă neremunerată în folosul comunității, iar în al doilea i s-a prescris inclusiv un program de tratament a narcomaniei.

Astfel, acesta, în timp ce era obligat să urmeze programul de reabilitare, a continuat să aprovizioneze cu droguri consumatorii din satul său de baștină, din raionul Călărași.

Procuratura specializată a solicitat condamnarea acestuia la pedeapsă reală cu închisoarea. Acum, urmare a insistenței acuzatorilor de stat, inculpatul își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar de tip semiînchis, timp de 6 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: