image
Sursa foto: Profimedia

Câți bani i-a oferit David Beckham lui Cristiano Ronaldo și ce crede portughezul despre varianta Inter Miami

Plecarea lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) de la Manchester United este iminentă, după ce portughezul nu a reușit să se impună în primul 11 al lui Erik ten Hag.

De serviciile lui CR7 s-a interesat Inter Miami. Formația patronată de David Beckham (47 de ani) ar urma să le înainteze "diavolilor roșii" o ofertă în perioada de transferuri din iarnă.

Potrivit presei britanice, Beckham l-a contactat deja pe Ronaldo și i-a propus un salariu anual de aproximativ 34 de milioane de euro.

Tot englezii scriu că Ronaldo ar prefera să meargă la o formație participantă în Champions League, însă, dacă nu va reuși acest lucru, ar fi tentat să accepte oferta lui Beckham.

Potrivit ESPN, formația patronată de David Beckham nu a renunțat la visul de a-l aduce pe Messi în MLS. În acest sens, conducerea clubului continuă să discute cu reprezentanții "Puricelui".

Inter Miami ar dori să îl transfere pe Messi în vara anului viitor, atunci când ar deveni liber de contract în condițiile actuale (contractul cu PSG expiră pe 30 iunie 2023).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: