Cânepă ascunsă în folii de aluminiu și mai multe dispozitive pentru consumul substanțelor stupefiante. Un bărbat de 46 ani, reținut de polițiști

Un bărbat de 46 de ani din sudul țării este bănuit de trafic ilicit de droguri. Polițiștii au ridicat mai multe pachețele cu cânepă uscată, dispozitive pentru consumul substanțelor stupefiante, un cântar electronic, telefoanele mobile, precum și mijloace financiare.

Foto:

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 8 pachete de folie de aluminiu, în care era împachetată masă vegetală uscată pregătită pentru comercializare , 41 de plante îngrijite de cânepă, 2 dispozitive pentru consumul substanțelor stupefiante, un cântar electronic, telefoanele mobile, precum și mijloace financiare.

Bărbatul, în momentul reținerii, a încercat să arunce mai multe pachețele în care se afla masă vegetală pregătită pentru realizare.

Suspectul riscă pușcărie de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.



Pub