Recomandări #diez. Evenimente la care poți să mergi într-o zi răcoroasă de marți, 11 octombrie

oameni frig evenimente
Foto: freestocks.org

Dacă deja ești cu gândul la weekend, deși abia a început săptămâna, atunci noi îți propunem cinci evenimente care îți vor face ziua de marți mai frumoasă. Nu pierde niciun moment al zilei în emoții triste și bucură-te de timpul pe care îl ai. Mai jos găsești lista de recomandări.

HEXIS [DK] – Live în Chisinau

Trupa daneza HEXIS (black metal/hardcore/sludge) reveni la Chișinău, în data de 11 octombrie 2022, în cadrul turneului European de lansare a noului album „Aeternum”. Eveniment organizat de „Brutal Basarabia”, Ministerul Subculturii, dar și alții. Concertul va avea loc în cadrul localului „The Albion Territory”, prețul biletului – 200 de lei (doar cash).

Mai multe informații despre trupă găsiți aici.

Sursă foto: Facebook/The Albion Territory

Spectacolul „Nu-i ușor să fii bogat”

Teatrul National „Satiricus Ion Luca Caragiale” vă invită mâine, la ora 17.00, la spectacolul „Nu-i ușor să fii bogat”, adaptat după Gyorgy Spiro, producția Teatrului de Artă „Deva”, România.

„Cum ar fi dacă ar fi să câștigi premiul cel mare la loterie?!… Concedii în locuri exotice, vile peste tot prin lume, mașini scumpe?!… Fericire instantă, acte de caritate, viață lipsită de griji?!… Cam așa, nu?!… Cine nu ar vrea?!… Ei bine, hai să vezi cum îi apucă strechia pe cei doi oameni simpli, cărora le cade pe cap această mare pleașcă!!!… O să te distrezi și nu numai…”- Eugen Pădureanu, regizor.

Biletele pot fi rezervate și/sau procurate online pe satiricus.md ori la casa de bilete a teatrului la numerele de telefon: 022 20 28 90, 0694 16 078.

Sursă foto: Facebook/Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale

Webinar „Ce poate spune o oglindă despre mine”

Platforma psihologie.md vă provocă la o nouă explorare a propriului „eu”, iar oglinzile pe care le veți utiliza în cadrul webinarului vor fi atât oglinzile reale, cât și oamenii din jurul vostru. „În fiecare zi, cel puțin o dată, ne apropiem de oglindă. Ce vedem noi? Ce văd alții? Cine ne privește din oglindă? Care este reacția noastră la ceea ce vedem?”.

Mai multe detalii despre webinar și modalitățile de achitare găsiți aici.

Sursă foto: Facebook/Psihologie.MD

Spectacolul „Cutia Neagră”

Teatrul Geneza Art vă invită mâine, 11 octombrie, în intervalul orelor 19.00 și 20.40, la comedia „Cutia Neagră”. Acesta este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. „Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic”.

Prețul biletelor: 250-300 de lei.

Biletele vot fi procurate și/sau rezervate aici ori la numărul de telefon al teatrului: 0691 32 746.

* Biletele rezervate la telefon trebuie ridicate la casele teatrului timp de 24 ore din momentul rezervării. 

Sursă foto: Facebook/Teatrul Geneza Art

Lansări de carte

Biblioteca municipală „B.P.Hasdeu”, cu prilejul hramului orașului Chișinău, împreună cu Editura „Știința”, organizează lansarea ultimelor cărți apărute în colecția „Memoriile Basarabiei”. Evenimentul va avea loc mâine, 11 octombrie, începând cu ora 16.00, în incinta Bibliotecii municipală „B.P.Hasdeu”. Intrarea este liberă.

Sursă foto: Facebook/Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu

Discuția publică „Rolul societății civile în SUA”

Moldova ReConnect Team invită pe USG Alumni să participe la discuția publică „Rolul societății civile în SUA”. Aceasta va avea loc în cadrul centrului „America House Chișinău”, de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27, în data de 11 octombrie, între orele 17.00-18.00. Speakeră – Alla Roșca. Evenimentul va avea loc în limba română.

Cele trei puncte de referință a discuției:
# Care este rolul societății civile într-un stat democrat?;
# Care este relația dintre societatea civila, sfera privată și instituțiile guvernamentale?;
# Este societatea civilă din SUA influentă? (Unele exemple de acțiuni civice ale societății civile din SUA).

Sursă foto: Facebook/America House Chisinau

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente