„Eu sunt nebunul care a scris adevărul pe poarta Ambasadei Rusiei”: Bărbatul, care a vandalizat instituția diplomatică, eliberat
Bărbatul, care a vandalizat sediul Ambasadei Federației Ruse la Chișinău a fost eliberat și s-a ales cu dosar penal pentru huliganism. „Dacă v-ați dat întrebarea cine este nebunul care a scris adevărul pe poarta ambasadei ruse „Putin ucigaș”, a arborat steagul alb-albastru-alb și a împușcat în direcția consulatului, să știți că am fost eu”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.
Foto: Captură de ecran

„Dacă v-ați dat întrebarea cine este nebunul care a scris adevărul pe poarta ambasadei ruse „Putin ucigaș”, a arborat steagul alb-albastru-alb și a împușcat în direcția consulatului, să știți că am fost eu. Dacă ați fost îngrijorați pentru soarta mea (ceea ce este puţin probabil), vă spun că am fost eliberat cu interdicția de a părăsi țara și mi-a fost pornit un dosar penal pentru huliganism”, a scris bărbatul.

Sediul Ambasadei Federației Ruse în Moldova, de pe bulevardul Ștefan cel Mare, a fost ținta unui act de vandalism. În direcția instituției s-au aruncat petarde, iar pe poartă a fost scris „Путин Убийца” (tr: Putin – ucigaș).


Pub