(video) Un nou protest în fața Parlamentului și Președinției. Ilan Șor: Guvernarea PAS are la dispoziție șapte zile, ca să îndeplinească revendicările poporului

Membri și simpatizanți ai Partidului Șor participă astăzi la un nou protest antiguvernamental în fața Parlamentului și Președinției. „Jos Maia Sandu”, „Jos dictatura”, „Noi suntem poporul”, strigă aceștia.

Foto: Captură de ecran

update Astfel, liderul Partidului „Șor” a menționat că, pentru a se face mai bine auziți, protestatarii vor extinde Orășelul Schimbării și pe carosabil, în perimetrul dintre Parlament și Președinție și i-a invitat pe toți cei care au venit la protest cu corturi să le instaleze pe șosea. Potrivit lui, guvernarea mai are timp să îndeplinească revendicările protestatarilor până duminica viitoare, când va fi organizat un protest masiv, deja în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Astăzi, potrivit calculelor estimative, numărul celor care au protestat în centrul capitalei a ajuns la peste 60 de mii de persoane.

update „Scumpirile se produc atât de des, încât angajații magazinelor nu reușesc să modifice prețurile produselor. În ultima lună, de când noi protestăm, Maia Sandu a vizitat jumătate de Europă. Și ce a obținut ea, în afară de niște poze ieftine? Nimic. Ea nu înțelege că poporul nu de asta are nevoie, poporul are nevoie să-i fie asigurată o viață frumoasă și îndestulată”, a punctat politicianul.

update „Poporul nu trebuie să plătească din propriul buzunar pentru incompetența guvernanților. Ori aduceți tarifele la formula inițială, ori găsiți bani și acoperiți voi diferența”, a spus Ilan Șor.

update După președintele Parlamentului, Igor Grosu și președinta Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița și-a luat „zborul”, cu baloane galbene.

update „Nu stați la balcoane, că muriți de foame”, strigă simpatizanții Șor.



Pub