image
Sursa foto: Telegram // Poliția Republicii Moldova

Copiii, invitați de polițiști la „Ziua siguranței”; Unde va fi organizat evenimentul și ce include programul

Copiii și părinții acestora sunt invitați de reprezentanții Poliției Republicii Moldova la un eveniment dedicat acțiunii sociale „Ziua siguranței”, care va fi organizat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, duminică, 9 octombrie, începând cu ora 10:00.

Evenimentul își propune să dezvolte în micii participanți un comportament responsabil și conștient în privința riscurilor la care se poate expune tânăra generație.

Subdiviziunile MAI își vor prezenta, în cadrul unei expoziții, tehnica și mijloacele speciale din dotare, iar angajații vor demonstra simulări de situații și exerciții practice din domeniu.

Copiii și tinerii vor putea participa la ateliere de instruire și concursuri tematice interactive, printre care „Cel mai bun pieton”, „Cel mai bun biciclist”, precum și la concursul de desen pe suport de hârtie cu tematica: „Copilărie în siguranță”.

De asemenea, cei prezenți vor putea asista la un program cu elemente speciale oferit de către instructorii chinologi și câini, cât și la prezentarea numărului artistic cu implicarea cavaleriștilor din cadrul INSP.

Noutăţile partenerilor

comentarii: