(video) Lukașenko interzice inflația în Belarus: Po*er de macronivelul tău! Despre ce creștere turbată a economiei vorbești, dacă oamenii sărăcesc?!

Președintele Belarus a interzis scumpirile în țară, începând de astăzi. „Nu de mâine, dar de astăzi, că până mâine toți vor schimba prețurile. Și doamne ferește să încerce cineva să schimbe ceva în contabilitate cu dată din urmă”, a avertizat Alexandr Lukașenko, la o ședință despre situația din țară.

Foto: AP

„Inflația este întotdeauna însoțită de creștere economică, iar acest lucru este primordial pentru mine, când vorbim despre macroeconomică”, a spus unul dintre cei prezenți la ședința lui Lukașenko.

„Ce fel de creștere economică așa turbată, care sărăcește oamenii? Faceți așa ca să fie oamenilor bine, dar nu „haideți la nivel macroeconomic”.

Ascultă, po*er de nivelul tău macroeconomic oamenilor.

Se interzic scumpirile, de astăzi, nu de mâine, că într-o zi au să ridice prețurile. De astăzi se interzic scumpirile și doamne ferește cineva prin contabilitate la ei va încerca să pună ceva cu dată schimbată”, a avertizat Lukașenko.



Republica Moldova e lider în regiune la capitolul inflație. Țara noastră bate record după record cu fiecare lună și a ajuns la un nivel de peste 34%.


Pub