A fost împușcată în cap, în timp ce urmărea un pedofil: Cine era Taisia, polițista de 22 de ani, ucisă la Cernăuți
O polițistă de 22 de ani a fost împușcată în cap în Cernăuți, în fața unei școli unde fusese trimisă, cu un coleg, ca să rețină un pedofil. Polițiștii fuseseră sesizați prin apel de urgență că la o școală din Cernăuți, un bărbat molesta copii și se dezbrăca în fața lor, scrie presa română.
Foto: colaj

La fața locului au fost trimiși Taisia Tatarin și colegul ei, Alexandru Huțul. Când i-a văzut pe cei doi, suspectul a tras cinci focuri de armă asupra lor. Tânăra polițistă a murit împușcată în cap, iar colegul ei a fost rănit.

Pedofilul a fugit, iar în mai puțin de o oră a fost împușcat de forțele speciale ucrainene. Din cauza rănilor suferite, el a murit.

Bărbatul avea 53 de ani și era originar din Crimeea, dar locuia în regiunea Jitomir, potrivit poliției ucrainene.

Polițiștii din Cernăuți sunt încă în stare de șoc după ce colega lor de numai 22 de ani a fost ucisă. Pe rețelele sociale au fost postate nenumărate mesaje în care colegii, prietenii sau chiar necunoscuți își exprimă durerea și revolta, iar presa locală a publicat mai multe fotografii cu tânăra.

Taisia avea 22 de ani, era sublocotenent și lucra la Poliția din Cernăuți din august 2020, la serviciul de ordine publică.



Pub