(video) A înscris al 2-lea gol consecutiv în tricoul noii echipe FC Voluntari: Moldoveanul Vitalie Damașcan a deschis scorul

Vitalie Damașcan traversează o perioadă frumoasă a sezonului în tricoul noii echipe FC Voluntari, vineri reușind să marcheze în al doilea meci consecutiv al echipei sale, în Superliga românească.

Foto: FC Voluntari

După ce a înscris pe 30 septembrie, în campionat, în remiza cu Universitatea Craiova (1-1), internaționalul moldovean a marcat şi la o săptămână distanţă, în partida de azi cu Mioveni, cu un şut superb din apropiere, profitând de pasa bună a mexicanului Omar Govea Garcia.

Titularizat de tehnicianul Liviu Ciobotariu, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a înscris în minutul 13 golul prin care Voluntari a deschis scorul.

Acesta este al doilea gol marcat de atacantul moldovean în cele 5 meciuri jucate în actuala stagiune pentru FC Voluntari.

Vezi video cu prestația lui Damașcan aici.

Vitalie Damașcan s-a transferat pe 2 septembrie la FC Voluntari pentru un împrumut de un an de la Sepsi OSK.

Anterior atacantul de 23 de ani născut la Soroca a mai jucat la Zimbru, Sheriff, Torino FC, Italia, Fortuna Sittard și RKC Waalwijk, ambele din Țările de Jos. Cu formația din Tiraspol a câștigat două titluri de campion al Moldovei, o Cupă și a devenit golgheterul ediției 2017, cu 13 reușite. Iar cu Sepsi a devenit deținătorul Cupei și Supercupei României.

Pentru Naționala Moldovei Vitalie Damașcan a jucat 22 de meciuri și a marcat 2 goluri. 


Pub