(foto) Accident fatal la un post de control din Rîbnița: O mașină s-a izbit violent în placa de beton. Șoferul a murit pe loc
Un accident violent s-a produs noaptea trecută în stânga Nistrului, în apropiere de Rîbnița. Un șofer a intrat cu mașina într-o placă de beton, pusă la un punct de control de pe drumul din preajma Uzinei Metalurgice.
Foto: pmr

O mașină de marca Volkswagen Golf se deplasa dinspre satul Krasnenkoie cu viteză mare, în urma pierderii controlului asupra volanului a intrat în gardul de beton al punctului de control, susțin oamenii legii din regiune.

Șoferul, un locuitor de 46 de ani din Rîbnița, a murit pe loc. Soția sa, în vârstă de 43 de ani, care stătea pe scaunul pasagerului, a fost internată în terapie intensivă a Spitalului raional. Femeia are o fractură a femurului și vânătăi pe corp.

„Mașina a început să încetinească cu 30 de metri înainte de punctul de control, apoi a avut loc o coliziune. Punctul de control este situat pe o porțiune iluminată a drumului. Dacă șoferul conducea în stare de ebrietate sau nu, urmează să fie stabilit de experți", scriu organele de drept din stânga Nistrului.




Pub