Pe 8 și 9 octombrie, urmăriți principalele partide din Premier League și meciul lui Real Madrid doar pe setantasports.com

fdfd

După o etapă reușită în faza grupelor cupelor europene, giganții englezi continuă să lupte pentru poziții înalte în campionatul național. Pe 8 și 9 octombrie în cadrul etapei a 10-a din Premier League vor avea loc mai multe confruntări importante.

8 octombrie

Meciurile Chelsea – Wolverhampton Wonderers și Manchester City – Southampton FC vor începe sâmbătă, 8 octombrie, la aceeași oră. Fanii fotbalului pot urmări ambele meciuri doar pe platforma online setantasports.com. Dacă doriți să priviți meciurile simultan, puteți folosi funcția Multiview.

Chelsea întâlnește „lupii” într-o dispoziție bună. Graham Potter, după victoria sa de debut în Premier League, a reușit să-o învingă pe AC Milan cu scorul de 3 la 0 în Liga Campionilor. Situația este diferită pentru Wolverhampton, unde în etapa precedentă, după înfrângerea de la West Ham, antrenorul principal a fost demis. În acest sezon, Wolves au obținut doar șase puncte în opt etape și ocupă poziția a 18-a în clasament.

După o victorie sigură cu FC Copenhaga în Liga Campionilor, echipa lui Josep Guardiola va juca acasă cu Southampton FC. Manchester City a marcat 20 de goluri în ultimele cinci meciuri din Premier League și se află la doar un punct în spatele liderei Arsenal. Erling Håland este și el într-o formă excelentă, reușind să marcheze 14 goluri în opt etape ale campionatului. În tabăra opusă, la Southampton FC situația este diferită. „Sfinții” au obținut doar șapte puncte din 24 posibile și ocupă locul 16 în clasament.

După fotbalul englez, iubitorii de fotbal și sport vor putea urmări meciul cu participarea lui Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti va juca în deplasare cu Getafe CF, iar live-ul va fi disponibil doar pe setantasports.com. Madrilenii sunt într-o formă excelentă, nu au nicio înfrângere în La Liga. În plus, ei au câștigat toate cele trei meciuri din Liga Campionilor și sunt liderii grupei F, cu nouă puncte.

9 octombrie

Meciul central al etapei din Premier League va avea loc pe 9 octombrie la Londra, unde lidera campionatului, Arsenal, va găzdui echipa Liverpool FC. Paralel cu evoluția pozitivă în campionat, echipa lui Mikel Arteta se manifestă bine și în UEFA Europa League. Pe 6 octombrie, „tunarii” au învins echipa Bodø-Glimt cu 3-0 și ocupă prima poziție în grupă. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat meciul din UEFA Champions League. Liverpool i-a învins pe Glasgow Rangers cu 2-0 pe Anfield și și-a consolidat poziția a doua în grupă.

După meciul dintre Arsenal și Liverpool FC, un alt spectacol îi așteaptă pe fanii fotbalului. Everton, echipa lui Frank Lampard, va juca acasă cu Manchester United. După o înfrângerea cu Manchester City, echipa lui Erik ten Hag a învins-o pe Omonoia în Europa League. Everton, după un start nereușit în campionat, a început să câștige puncte și nu a pierdut în ultimele șase meciuri. Echipa lui Lampard se află pe locul 11, cu 10 puncte în palmares, la două puncte în spatele lui Manchester United care se află pe locul 6.

Transmisiunile în direct ale celor mai importante meciuri din etapa a patra a Ligii Campionilor UEFA și a Ligii Europa microbiștii moldoveni le vor putea urmări pe platforma online setantasports.com, inclusiv prin intermediul funcției Multiview. Pentru abonații setantasports.com din Moldova, limba engleză este disponibilă pe tot parcursul sezonului în Premier LeagueChampionship,  FA Cup și League Cup (Anglia), Champions LeagueLa Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia), Ligue 1 (Franța), Eredivisie (Țările de Jos), Premier League (Scoția), Pro League (Belgia), NBA și Euroliga, Formula 1, NASCAR, turnee de tenis feminin și masculin, UFC, Bellator MMA, competiții de golf și hochei.

Taguri: #Setanta Sports
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente