image
Sursa foto: Profimedia

Liverpool pregătește o super lovitură. Cei mai scumpi doi jucători din Bundesliga sunt pe lista "cormoranilor"

Liverpool "își face temele" încă de pe acum pentru transferurile din vara lui 2023. Jude Bellingham (19 ani) este principala țintă a "cormoranilor", care au însă și o alternativă, în caz că mijlocașul Borussiei Dortmund nu va putea fi luat.

Dacă Ballingham e cel mai scump jucător de la Dortmund, alternativa este cel mai scump fotbalist de la Bayern, Jamal Musiala (19 ani), potrivit publicației Mirror.

Motivul pentru care Liverpool îl are în vedere și pe Musiala este că Bellingham ar putea fi atras de Real Madrid, care s-a interesat deja de el, numai că nemții au cerut 150 de milioane de euro.

Astfel, Jurgen Klopp se gândește că e bine să aibă și o altă pistă.

Liverpool era gata să facă o mutare cu greutate la mijlocul terenului chiar în această vară, însă nu a reușit, pentru că Dortmund nu a dorit să mai piardă un jucător de asemenea calibru în aceeași perioadă de mercato, după ce l-a vândut pe Haaland la Manchester City.

Așadar, varianta Musiala a apărut după ce cei de la Liverpool l-au analizat foarte bine. Jucătorul nu ar avea nevoie de prea multă adaptare, pentru că el a mai jucat la juniorii lui Southampton și Chelsea timp câțiva ani și cunoaște specificul campionatului Angliei.

În plus, Musiala a arătat un progres imens în ultima vreme, când a devenit și un obișnuit al naționalei Germaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: