Andys LUNCH – Gust echilibrat, variat şi sănătos

Din 10 octombrie, rețeaua de restaurante Andys, lansează lunch-ul perfect pentru tine!

Foto: ANDY’S

Gustul autentic, calitatea superioară a produselor și combinația perfectă a ingredintelor, acum au un nume Andys LUNCH, fiecare poate comanda unul din cele 4 seturi cu livrare în orice colț al orașului.

ŞNIŢEL DE PUI CU PIURE


Șnițel de pui fraged, copt cu cașcaval din ambundență, servit cu piureu cremos de cartofi, salată din legume proaspete și castraveți murați și crocanți.
Fiecare Lunch Andys a fost elaborat minuțios ca într-un final fiecare client să primească o masă echilibrată, sațioasă și sănătoasă.

FARFALLE CU PIEPT DE PUI


Lasă la o parte toate calculele calorice, cei de la Andys deja au făcut-o, acum la doar 90 lei poți comanda lunch-ul ce conține – Fileu de pui copt și suculent cu garnitura de paste Farfalle în sos aromat, cu legume proaspete și mix de salate pentru un echilibru de gusturi și texturi.

BULGUR ŞI QUINOA CU PUI


Pentru că sănătos e și gustos, acum Bulgur și Quinoa cu pui servit cu sos cremos tzatziki și legume proaspete și autohtone la doar 90 lei și doar într-o oră.

CHIFTELE DE PUI CU PIURE


Renumitele chifteluțe în sos aromat de roșii din meniul clasic le găsiți și în Andys LUNCH, servite cu salată proaspătă și castraveți crocanți murați.

Andys LUNCH le puteți lua cu voi oriunde doriți: la serviciu, universitate, picnic sau le puteți savura liniștit acasă.

Rapid, Gustos, Sănătos doar la Andys.

Din 10 octombrie, aveți posibilitatea să plasați comanda online pe www.andys.md/ro/catalog/114 sau să apelați la tel. 022 210-210, începând cu ora 8:00.

De la 4 lunch-uri livrare este gratuită.

Mai multe detalii aici: www.andys.md/ro/catalog/114


// console.log('no ads situation')