(video) „Как ты меня з...” O femeie cu copil în lacrimi, scoasă cu forța dintr-un taxi. Reacție: Șoferul e suspendat. Suntem gata să colaborăm cu Poliția

O locuitoare a capitalei susține că a fost agresată de un taximetrist, în timp ce se afla în mașina acestuia, împreună cu fiul său minor. Imaginile video din momentul incidentului au fost postate pe o rețea de socializare. Serviciul de presă al Yandex Go, partener al parcului de taxi în care activează șoferul, a venit cu o reacție la cele întâmplate.

Foto: Captură video

„Despre cum să urci în taxi, să fii agresată și să-ți rămână copilul traumat de la scene de violență cu mama lui care, în 9 luni, a adus venit companiei de taxi de 11566 lei”, a scris femeia, la imaginile video pe care le-a făcut publice.

„Am chemat taxi de la Circ, fixat 2 adrese: Muncești și Asachi. Ajuns la Muncești. Zic soferului că revin repede. Staționarea a durat maxim 10 minute, timp în care șoferul m-a sunat de 2 ori. Prima dată ca să-mi spună să mă grăbesc, a doua oară ca să-mi spună că finalizează comanda, să vin să-i achit și să-mi iau lucrurile. M-am întors la taxi. Repet, nu a durat mai mult de 10 minute, timp pe care puteau să-l factureze liber. Mă intorc, urc în mașină cu Darius, băiatul meu și îi zic să finalizeze traseul. El îmi zice să-i achit și să cobor din mașină. I-am zis că nu cobor și nu achit până nu ajungem la destinația finală. Șoferul a pornit mașina, a mers câteva sute de metri și a staționat. A coborât din mașină, a deschis ușa, m-a apucat de haină și m-a scos forțat din mașină, bruscându-mă încă de câteva ori.

Nu mai vorbesc de trauma psihologică a lui Darius și a mea”, a relatat pasagera.

Femeia susține că din sute de călătorii cu taxi-urile companiei respective, în 2022, este primul caz de conflict major.

„Nici o istorie completă, motiv sau acțiune a mea, ca client, nu justifică comportamentul individului. Mă miră faptul că-i căutați scuze dar, mă așteptam”, a mai adăugat aceasta.


Serviciul de presă al Yandex Go, partener al parcului de taxi în care activează șoferul cu pricina, a oferit un comentariu pentru UNIMEDIA, pe marginea incidentului: „Echipa noastră de asistență a contactat imediat atât șoferul, cât și pasagerul, pentru a afla detalii despre ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, am anunțat despre acest incident compania de taxi, în cadrul căreia este angajat șoferul. Dacă este necesar, suntem gata să colaborăm cu instituțiile de drept. Șoferul este suspendat de la primirea comenzilor”.


Pub