image
Sursa foto: Instagram

Partenera lui Zlatan Ibrahimovic a spus de ce nu s-a căsătorit cu fotbalistul nici după 20 de ani de relație

Zlatan Ibrahimovic a împlinit luni vârsta de 41 de ani, motiv pentru care atacantul suedez și-a făcut un cadou impresionant în valoare de milioane de euro, două Ferrari.

Totuși, chiar dacă veteranul celor de la AC Milan își ține la curent fanii de pe rețelele sociale cu toate extravaganțele sale, se știu foarte puține lucruri despre viața personală a fotbalistului.Partenera lui Zlatan Ibrahimovic a spus de ce nu s-a căsătorit cu fotbalistul nici după 20 de ani de relație.

Ibrahimovic este într-o relație cu Helena Seger, un fost model din Suedia, cu 11 ani mai în vârstă decât vedeta celor de la AC Milan.

Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani și au împreună doi copii, Maximilian și Vincent.

Într-un interviu acordat recent, Helena Seger a vorbit despre relația cu celebrul fotbalist.

”Își parcase Ferrari-ul greșit în Malmo. Îmi blocase Mercedes-ul în parcare. L-am atacat subtil, dar el a văzut ceva la mine ce i-a plăcut”, a mărturisit modelul suedez, potrivit Mundo Deportivo.

După ce a povestit cu Ibrahimovic, care la acel moment avea 21 de ani, Seger a dat câteva detalii despre viața lor privată.

”Nu este ușor să trăiești cu el, dar trebuie să recunosc, nici cu mine nu este ușor. Cred că îmi place Zlatan pentru că îl înfrunt. Și eu am o istorie importantă și mi-am construit o carieră prin multe sacrificii”, a mai spus Seger.

Totodată, Helena Seger a dezvăluit motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit: ”Dacă ne-am căsători, aș simți că independența îmi este afectată. Nu mi-ar plăcea să fiu catalogată doar ca soția unui fotbalist. Cred că lumea nu știe cât de mult am studiat, am muncit și m-am luptat”.

Ibrahimovic a ținut să le arate fanilor săi cadoul spectaculos pe care și l-a făcut cu ocazia zilei sale de naștere.

Dacă în urmă cu un an, Ibrahimovic și-a impresionat urmăritorii atunci când și-a cumpărat de ziua lui o mașină de lux, un Ferrari SF90 Spider în valoare de 500.000 de euro, acum suedezul a simțit nevoia să pluseze.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic și-a cumpărat nu unul, ci două Ferrari, unul alb și unul roșu.

De această dată, Ibrahimovic a ales un Ferrari Daytona SP3, estimat la aproximativ 2.2 milioane de euro, și un Ferrari 812 Competizione A, estimat la peste 550.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: