image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo nu suportă așa ceva, iar Erik ten Hag a recunoscut: "S-a enervat rău"

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu a jucat niciun minut în ultimul meci al lui Manchester United, acel umilitor 3-6 cu rivala Machester City.

Asta nu i-a picat deloc bine atacantului, iar Erik ten Hag a recunoscut, fără să se ferească de cuvinte.

"El nu a fost fericit că nu a jucat duminică, nu mă înțelegeți greșit, dar nu asta a fost problema. Problema a fost cum se simte pe pe teren, starea sa, iar el este fericit.

Dar desigur că el vrea să joace și a fost foarte enervat când nu a jucat. Asta e clar. Nu spun niciodată ce discut eu cu jucătorii mei, asta rămâne între noi, e destul de clar", a spus Erik ten Hag, citat de presa engleză.

După meciul cu City, când a fost întrebat de ce nu l-a folosit pe starul portughez, antrenorul olandez a răspuns: "din respect față de cariera impresionantă a acestuia". Acest răspuns poate da naștere la interpretări.

Potrivit unor surse citate de The Telegraph, Cristiano Ronaldo a fost informat că poate să plece de la Manchester United în ianuarie 2023.

Totuși, United nu este dispusă să-l lase să plece fără o sumă de transfer.

Până acum, doar clubul saudit Al-Hilal a făcut o ofertă concretă pentru starul portughez, dar Cristiano Ronaldo vrea să rămână în Europa.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în august 2021. El are un salariu anual de aproximativ 30 de milioane de euro la "diavoli".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: