image
Sursa foto: Profimedia

Leipzig și Salzburg, victorii în primele meciuri ale serii: Real - Șahtior, acum în direct la Jurnal TV

Meciul Leipzig - Celtic, din grupa F a UEFA Champions League, s-a terminat cu victoria nemților, scor 3-1, însă elevii lui Marco Rose s-au impus mai greu decât o arată scorul.

Partida a început cu ocazia lui Werner, iar peste un sfert de oră a urmat golul anulat al lui Sesko, pentru un offside mic, deși acesta marcase cu o scăriță de efect.

În cele din urmă, Leipzig a găsit drumul spre gol și a deschis scorul prin Nkunku, în minutul 27. Celtic a început în forță repriza secundă și a înscris în minutul 48, prin Jota.

Nemții au continuat însă să controleze partida, iar combinațiile "din prima" au fost finalizate cu bara lui Szoboszlai. Același mijlocaș maghiar a reușit să marcheze în minutul 61, după o nouă țesătură de pase dintr-o atingere.

Scorul final l-a stabilit Andre Silva în minutul 77, iar Leipzig - Celtic s-a terminat 3-1. Este prima victorie a nemților în această grupă, dar care s-ar putea dovedi vitală, având în vedere că mai există și gigantul Real Madrid.

RB Salzburg, campioana Austriei, a câștigat meciul de pe teren propriu cu Dinamo Zagreb, campioana Croației, scor 1-0, în runda a treia din grupele UEFA Champions League

Salzburg a controlat meciul cu Dinamo Zagreb, raportul șuturilor pe poartă fiind 6-3, iar cel al ocaziilor de gol 18-9.

Totuși, echipa austriacă n-a reușit să-l învingă pe portarul croat Dominik Livakovic decât din penalty.

În minutul 70, Sadegh Moharrami a tras de tricou un adversar în careu, iar Noah Okafor a transformat lovitura de la 11 metri.

În minutul 90+1, gazdele puteau să-și dubleze avantajul, dar Benjamin Sesko a ratat singur cu portarul.

În minutul 90+3, Josip Drmic a înscris pentru Dinamo Zagreb, însă reușita a fost anulată pentru un ofsaid evident.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: