UTM a semnat un acord de colaborare strategică cu Gilat Satellite Networks Moldova

r-5

Facultatea Electronică și Telecomunicații, Universitatea Tehnică a Moldovei se declară onorată de vizita domnului Alexandru Andronic, manager general, compania Gilat Satellite Networks Moldova, și a doamnei Oxana Calciu, System Integration Testing Engineer, având ca obiectiv stabilirea unui parteneriat strategic.

Cooperarea bilaterală se va concentra pe oferirea oportunităților de instruire calitativă a studenților pentru a le garanta un viitor luminos și promițător în Republica Moldova.

Un dialog fructuos între Gilat și FET, UTM a fost stabilit pentru a pune bazele unor activități comune de succes. Va fi fondat un laborator, studenții vor fi implicați în diverse traininguri, seminarii, stagii și alte activități care îi vor ajuta pe studenți să-și dezvolte potențialul într-un mediu tehnologic modern.

Colaborarea cu GILAT Moldova va oferi viitorilor specialiști TIC șansa de a obține experiență practică în cadrul proiectelor internaționale.

UTM își exprimă aprecierea și respectul sincer față de partenerii Gilat Satellite Networks Moldova pentru susținerea instruirii și dezvoltării tinerilor specialiști la FET.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente