Breaking News

image
Sursa foto: Profimedia

Anunțul presei din Germania: Bayern Munchen va plăti 100 de milioane de euro pentru un fotbalist de mare perspectivă

Bayern Munchen este pe cale să producă unul dintre cele mai spectaculoase și surprinzătoare transferuri din istoria clubului.

Campioana Germaniei este gata să ofere 100 de milioane de euro în schimbul mijlocașului Florian Wirtz (19 ani), de la rivala Bayer Leverkusen.

Potrivit cotidianului german ”Bild”, directorii lui Bayern Munchen s-au întâlnit în secret cu Florian Wirtz, pentru a-l convinge să se mute în Bavaria.

Fotbalistul se află în recuperare, în acest moment, după o accidentare gravă suferită în luna martie. În ultimele săptămâni, Wirtz a putut fi observat la antrenamentele lui Lever, însă nu este la capacitate maximă, așa că nu se dorește asumarea unui risc inutil introducându-l în duelurile oficiale, cu intensitate.

Florin Wirtz este unul dintre cei mai râvniți jucători germani ai momentului, însă cluburile s-au speriat de prețul cerut de Bayer Leverkusen: 100 de milioane de euro.

Acesta și-a prelungit contractul cu fosta finalistă a Ligii Campionilor până în vara lui 2027. O problemă pentru multe cluburi, nu și pentru Bayern Munchen.

Formația antrenată de Julian Nagelsmann nu are nicio problemă să achite cele 100 de milioane de euro pe care rivala le cere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: