image
Sursa foto: Instagram

La 18 ani, câștigă zeci de mii de euro lunar și este iubita băiatului unui „interlop de top”! E fiica unui fotbalist uriaș

Lilly (18 ani), fiica lui Steven Gerrard (42 de ani), legenda lui Liverpool și actualul antrenor al lui Aston Villa, este într-o relație cu Lee Byrne (23 de ani), băiatul unui interlop din Regatul Unit.

Lilly și Lee sunt împreună din luna aprilie a acestui an, potrivit presei britanice, iar în această vară au fost alături de un grup de prieteni într-o vacanță în Ibiza. Se pare că și părinții celor doi sunt în relații bune, Steven Gerrard fiind surprins în compania lui Liam Byrne, în urmă cu o săptămână.

Liam Byrne este un apropiat al omului de afaceri Daniel Kinahan, susține The Sun, al cărui nume a fost legat de mai multe crime, spălare de bani și trafic de droguri. În urmă cu câțiva ani, acesta a fost numit ”unul dintre cei mai importanți șefi” ai crimei organizate din Marea Britanie, ”un interlop de top”.

Și fiul lui Liam, Lee, a avut probleme cu legea în acest an, după ce a făcut praf un bolid de 80.000 de lire sterline pe o autostradă. Tânărul a scăpat doar cu un avertisment.

Legătura dintre Lilly Gerrard, un influencer cu aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, și Lee Byrne este una serioasă, mai ales că și părinții lor s-au cunoscut, scriu englezii.

Tânăra are un cont de Instagram care a ajuns la 183.000 de urmăritori în nici doi ani, iar faptul că este fiica lui Steven Gerrard a ajutat-o în carieră.

Potrivit Sport Bible, Lilly-Ella are deja 10 contracte cu firme cărora le promovează produsele în mediul online. Sursa citată scrie că tânăra câștigă o ”avere” din mediul online, sume care ajung la ”zeci de mii de euro” în fiecare lună, totalul depinzând, însă, de la lună la lună, în funcție de numărul de postări.

Un specialist în social-media a transmis că Lilly-Ella câștigă mai mulți bani decât un influencer cu un număr similar de urmăritori, pentru că audiența sa este formată din tineri, care doresc să fie la modă și care au putere de cumpărare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: