Mihai Fulga de la Mevv, omagiat astăzi: Află amintiri hazlii din copilăria interpretului

Talentatul artist din Republica Moldova, Mihai Fulga, cunoscut sub pseudonimul - Mevv, este astăzi omagiat. Fanii l-au asaltat cu felicitări.

Foto: Mevv

„Stimatе Fulga Mihai, cu ocazia zilei de naștere Vă urăm La Mulți Ani fericiți! Experiența, cunoștințele și talentul să vă ajute să implementați cât mai multe proiecte frumoase și de succes”, a scris și Asociaţia Obştească Asociaţia Naţională a Producătorilor de Fonograme şi Interpreţi (ANPFI).

Mevv s-a născut în Chișinău, pe data de 3 octombrie, într-o familie de artiști - Lilia și Eduard Fulga.

A copilărit în satul Târnova, raionul Edineț, la bunici săi - Ludmila și Visarion Fulga. „Este cea mai iubită perioadă din viața sa. Întotdeauna vorbește cu mult dor și căldură despre bunici, despre sat și copilăria sa acolo”, au povestit pentru SHOK.md apropiații lui Mevv.

„Desigur că era ștrengar și a făcut multe năzbâtii. Una dintre cele mai hazlii nebunii a fost atunci când a turnat yupi (n.n. un praf colorat pentru apă dulce) în fântână, ca să poată consuma toți băieții din sat”, ne dezvăluie rudele.

Mihai Fulga a făcut facultatea de actorie la Academia de Arte din Chișinău. La absolvire a montat câteva spectacole cu colegii săi , iar pentru „Zoo story” a luat premiul UNITEM pentru debut în regie .

Cu spectacolul „Apărarea lui Socrate” a participat la diverse festivaluri internaționale.

Mevv a lansat mai multe piese de succes, dar și dueturi de excepție cu interpreți cunoscuți din Moldova.


Pub