(stop cadru) Nantoi, despre unii protestatari din Găgăuzia, care s-au plâns că „vor muri de frig și de foame”: Aștept în primăvară certificatele lor de moarte

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, „așteaptă certificatele de moarte în prima zi de primăvară” a unor protestatari din Găgăuzia, după ce aceștia s-ar fi plâns că „vor muri de frig și de foame”. „Eu am să-i rog să prezinte certificatul de moarte”, a declarat acesta, scrie gagauziainfo.md.

Foto: UNIMEDIA

„Eu am o listă a celor care la mitingurile din Autonomia Găgăuză au strigat „Мы умрём от голода”, „Мы умрём от холода” ( „Noi vom muri de foame și de frig”) și în prima zi de primăvară eu am să-i rog să prezinte certificatul de moarte”, a spus Nantoi.


Emisiune cu scântei între deputatul PAS Oazu Nantoi și consilierul municipal de la Partidul Șor, Sergiu Burgudji. Discuțiile au degenerat, când alesul local i-a spus lui Nantoi că, potrivit ultimului sondaj, 75% dintre moldoveni vor ca președinta Maia Sandu să meargă la Moscova pentru a negocia prețul la gaz. „Poporul cere aceasta!”, a spus Burgudji. „Ce poporul, eu aici sunt poporul!”, a spus deputatul PAS, Oazu Nantoi.


Pub