Pe 4 octombrie, API și diez.md vor premia șase câștigători ai quiz-ului în domeniul justiției, partea a II-a. Ce premii se vor oferi

API-920×482-1

Marți, 4 octombrie, ora 14.00, Asociația Presei Independente (API) și portalul Diez.md vor efectua tragerea la sorți a câștigătorilor concursului de quiz-uri „Verifică-ți cunoștințele în domeniul justiției și drepturilor omului”, ediția a II-a.

La concursul de teste, care s-a desfășurat în perioada  august-septembrie 2022, participanții și participantele au trimis circa 70 de răspunsuri la ambele quiz-uri (ușor-mediu și mediu-dificil). La tragerea la sorți participă doar cei care au obținut 8, 9 sau 10 puncte la fiecare dintre cele două quiz-uri. Desemnarea învingătorilor va fi realizată cu ajutorul generatorului online de rezultate RANDOM.

În total, API planifică să premieze șase câștigători, câte trei pentru fiecare test, iar premiile vor consta din tricouri, stick-uri, umbrele, sticle speciale pentru apă, dar și alte materiale promoționale, în funcție de complexitatea testului.

Urmăriți-ne în direct pe Facebook Diez 

#JustițieSănătoasă

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente