Moldindconbak a participat la Chișinău Big Hearts Marathon cu cea mai numeroasă echipă de până acum

Moldindconbank a participat la ediția din 2022 a maratonului internațional, organizat în Chișinău, cu cea mai mare echipă de până acum. Aproximativ 60 de angajați și 24 de copii ai acestora au acceptat provocarea și au parcurs cu succes distanțele la care s-au înscris.  

Foto: Moldindconbank

Printre cei care și-au încercat forțele la distanțe de anduranță a fost și Vasilina Sumer. ”La maratonul de anul trecut am alergat 10 km și am decis în acest an să înfrunt distanța de 21 de km. M-am antrenat serios, individual, dar și cu echipa băncii, mai ales că am avut unul dintre cei mai buni antrenori. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor și forțelor mele, m-am convins că o pot face. Planific să particip și la următoarea ediție a competiției și îmi doresc să îmbunătățesc rezultatul din acest an sau chiar aș putea să încerc distanța de maraton”, spune Vasilina.

Ea a remarcat că și pe durata antrenamentelor, dar și la competiție, s-a simțit spiritul de echipă și că mulți colegi au acceptat provocarea, datorită încurajării de la alergătorii mai experimentați, dar și a suportului din partea managementului Moldindconbank.


Spiritul de echipă a fost evidențiat și de către Rostislav Parasii, jurisconsult la Moldindconbank. Acesta a alergat cu succes pe distanța de 21 de km și a reușit să-și atingă scopul – de a o parcurge într-un ritm de cel mult 5 minute pentru 1 kilometru.

”Putem doar să salutăm inițiativele de acest gen. Managementul băncii motivează angajații să fie activi, să participe la competiții sportive. Un mare beneficiu al acestor inițiative este că consolidează colectivul. De câștigat au și angajații, care își îmbunătățesc și condiția fizică. Tendința de a practica un mod activ de viață devine tot mai populară în Moldova și e foarte bine că angajatorul contribuie la încurajarea acesteia”, a precizat Rostislav.


Moldindconbank îi motivează pe angajații săi să-și încerce forțele, în echipă, la dirferite evenimente sportive. Pentru Chișinău Big Hearts Marathon, alergătorii au beneficiat de pregătire cu ajutorul unuia dintre cei mai buni antrenori din țară, atletul Vitalie Gheorghiță.

”Împreună cu colegii mei am depus maximum efort pentru a ne depăși limitele, dar și pentru a obține o bună dispoziție. Micii viitori bancheri au fost mai emotivi, dar îndrăzneți și dornici să participe în cursă. Moldindconbank susține sportul și pasiunile angajaților săi și va continua să promoveze cultura unui mod sănătos de viață”, a declarat Andrei Suruceanu, vicepreședinte al Comitetului de conducere Moldindconbank.


Moldindconbank este mereu alături de angajații săi!


// console.log('no ads situation')