(video) O moldoveancă din Paris a întors toate scaunele la Vocea României. Alegerea Valeriei i-a uimit pe toți. Rimes: „Nu cred!”

O moldoveancă a întors toate scaunele antrenorilor la Vocea României. Este vorba despre Valeria Condrea, tânăra originară din Chișinău, dar stabilită de foarte mulți ani în Paris a interpretat melodia trupei italiene Eiffel 65: Blue (Da Ba Dee). „E prima dată când cânt pe vreo scenă”, a spus Valeria, scrie SHOK.md.

Foto: SHOK.md

Piesa cântată de Valeria i-a uimit atât pe telespectatori, cât și pe antrenori, care s-au întors rând pe rând. Primul a fost The Motans, mai apoi Theo și Smiley, urmați de Irina și Tudor Chirilă.

„Valeria, prestația ta, nu a fost wow. Ai greșit, pe ici – pe colo. Dar e interesant”, a spus Irina Rimes. The Motans a contrazis-o pe interpretă.

„Mie mi s-a părut genial ce ai făcut! Eu sunt fan la acest gen de interpretări în care un artist își arată caracterul, își arată viziunea. Mie mi s-a părut că tu ai distrus piesa asta în cel mai frumos mod. Cum cineva ar rupe o floare, petală cu petală, iar eu îmi pun dorința. Ai fost extraordinară, ai strălucit. Ai tot ca să câștigi un concurs cum este Vocea României.

Mie mi se pare că elementul principal care poate îți lipsește în momentul dat este susținerea. Eu sunt gata și pot să și-o ofer 100%”, i-a spus The Motans concurentei.

Smiley a aăugat: „Am stat cu urechile ciulite, să văd unde se duce demență asta pe care ai făcut-o tu. Mi-aș dori să te avem în echipă”.

The Motans a dorit cu insistență ca tânăra să fie în echipa lui, dar Valeria a ales să meargă mai departe alături de Tudor. Irina Rimes a rămas uimită de alegerea acesteia: „Nu pot să cred!”.



Pub