China marchează astăzi Ziua Națională. Dodon: E important să fie semnat Acordul de parteneriat strategic, amânat din cauza pandemiei

China marchează astăzi Ziua Națională. În acest context, fostul șef de stat, Igor Dodon, a adus felicitări conducerii sale și întregului popor.

Foto: fb/Igor Dodon
„Adresez sincere felicitări conducerii și marelui popor chinez prieten cu prilejul uneia dintre cele mai importante sărbători ale țării - Ziua Națională a Republicii Populare Chineze.

Consider că China este un partener strategic al Republicii Moldova și sunt sigur de necesitatea consolidării și dezvoltării în continuare a cooperării moldo-chineze în toate domeniile de interes reciproc.

În acest sens, reiterez importanța semnării Acordului de parteneriat strategic cu Republica Populară Chineză, pregătit de noi în 2020, dar amânat din cauza pandemiei de coronavirus.
Cu ocazia sărbătorii, doresc sincer Republicii Populare Chineze, conducerii sale și întregului popor chinez prosperitate și bunăstare!”, a scris Dodon, pe Facebook.


Pub