image
Sursa foto: Jurnal TV

Jurnal TV - singurul post național din Republica Moldova care va transmite Champions League!

Premieră la Jurnal TV! Postul de televiziune va fi singurul post național din Republica Moldova care va transmite în exclusivitate Champions League, cea mai tare competiție inter cluburi din lume.

În fiecare zi de marți și de miercuri, de la ora 22:00, Jurnal TV va difuza cele mai tari și captivante meciuri.

„Așa cum am promis la începutul acestui sezon, că vom aduce cele mai tari și cele mai bune produse pe postul Jurnal TV, ne-am ținut de promisiune. Astăzi vrem cu mândrie să anunțăm că începând din 4 octombrie, Jurnal TV va fi singurul post național care va difuza meciurile din Champions League”, afirmă directorul general al Jurnal TV, Adrian Buraga.

O altă surpriză este Conference League. Meciurile din acest campionat vor fi transmise la Jurnal TV în fiecare zi de joi, de la ora 22.00.

„În ziua de joi vom transmite și meciurile din Conference League, unde anul acesta avem echipe foarte bune și o competiție sănătoasă, care cu siguranță vor prezenta un spectacol minunat”, precizează directorul general al Jurnal TV.

Numele comentatorilor este, deocamdată, o taină, dar administrația postului promite că alegerea îi va impresiona pe telespectatori. „Va fi o surpriză, așa că recomandăm să fiți aproape de Jurnal TV”, a menționat Adrian Buraga.

Marți, 4 octombrie, Jurnal TV va transmite meciul de la Milano dintre Inter și FC Barcelona. Miercuri, 5 octombrie, va fi difuzată partida de pe Santiago Bernabeu, dintre Real Madrid și Șahtior Donețk. Joi, 6 octombrie vom fi în direct cu Praga, acolo unde Slavia o va găzdui pe campioana României, CFR Cluj.

Noutăţile partenerilor

comentarii: