image
Sursa foto: Poșta Moldovei

De Ziua Națională a Vinului, Poșta Moldovei pune în circulație seria de mărci poștale „Vinăriile Moldovei”

De Ziua Națională a Vinului, Poșta Moldovei pune în circulație seria de mărci poștale „Vinăriile Moldovei” - clița cu trei mărci poștale: Vinăria “Mileștii Mici”, Vinăria “Cricova”, Vinăria “Purcari”. Seria este însoțită de ștampila și plicul “Prima zi a emisiunii”. La fel, a fost lansată ștampila specială “Ziua națională a vinului”.

„Ne dorim să creștem vizibilitatea vinurilor noastre, să atragem noi oaspeți în țară, dar și să încurajăm toți producătorii autohtoni mici și mari, pe cei cu o istorie, cât și pe cei care fac primii pași în acest sector, să facă vinuri de calitate”, a menționat Administratorul interimar al „Poștei Moldovei”, Roman Cojuhari

„Vă mulțumim pentru efortul depus și menționarea vinăriilor din Republica Moldova. Ne bucurăm pentru rezultatele remarcabile și cu siguranță împreună vom contribui la promovarea și completarea acestor efecte. Vinul din Republica Moldova totdeauna a fost unul din cele mai apreciate”, a marcat Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii, Vasile Șarban.

„Este un gest foarte inspirat, instant ne-a dat și nouă câteva idei pentru o colaborare ulterioară, ce va continua această idee de a prezenta vinăriile pe timbre. Avem zeci de mii de turiști anual, care cu siguranță și-ar dori să aibă o amintire după vizitarea vinăriilor”, a precizat Viorel Garaz, Directorul general al Î.S. Combinatul de vinuri de calitate “Mileștii Mici”.

Emisiunea poștală pusă astăzi în circulație este de 15 mii de colițe și a plicului “Prima zi a emisiunii” - 150 exemplare, acestea pot fi găsite doar la Poșta Moldovei.

Menționăm, că pe parcursul anilor Poșta Moldovei a emis mai multe mărci poștale de Ziua Națională a vinului, pe care le găsiți la magazinul filatelic al întreprinderii.

Poșta MoldoveiPoșta Moldovei

Noutăţile partenerilor

comentarii: