O femeie de 70 de ani a căzut în gol de la etajul 5 al unui bloc de pe Albișoara. Ce au povestit Poliției fiica și nepoata acesteia

O femeie de 70 de ani a căzut în gol, de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul 5 al unui bloc de pe strada Albișoara. Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 18:40. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Foto: poza simbol

„La data de 28.09.022, ora 18:40, în IP Rîșcani al DP a mun. Chișinău a parvenit informația 112, pe faptul că pe str. Albișoara, o persoană a căzut de la înălțime. La fața locului imediat s-a deplasat grupul operativ, pentru stabilirea circumstanțelor. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că femeia de 70 de ani a căzut de la etajul 5, de kla geamul apartamentului în care locuiește.

În urma discuțiilor cu fiica și nepoata femeii, acestea au relatat că nu au văzut cum femeia a căzut, fiindcă erau în altă cameră. Totodată, acestea au mai spus că femeia nu avea gânduri să își pună capăt zilelor și că a fost un incident”, a declarat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati..

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Pub