„Mneam mneam în două fălci”. Marian: Nu mai avem primar, ci un troll, care lucrează în tandem cu hoții. Alo, Kremlin!

Deputatul PAS Radu Marian vine cu o replică pentru primarul Ion Ceban, la 4 zile după ce ultimul s-a arătat uimit de modul în care prim-ministra Natalia Gavrilița și doi parlamentari ai partidului de guvernare, Marian și Roșca, au mers să ia masa într-un local aflat la doar câțiva metri de protestatarii care le cer demisia. „Stimați cetățeni ai capitalei, deja nu mai avem primar. Avem un troll care lucrează în tandem cu hoții, care vor să destabilizeze Moldova”, a scris alesul poporului, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Captură video
„Am văzut abia acum reacția primarului Ceban la prânzul pe care l-am luat împreună cu dna Prim-ministru și colega Veronica Roșca. Am rămas mască! Deci Ceban, în timpul ședinței operative (care n-are nicio treabă cu politica), s-a arătat mult mai deranjat de niște oameni care iau prânzul decât de hoții de miliarde, care stau în palate de 13 milioane de euro pe bani furați și plătesc oamenii sărmani să stea în corturi, nemaivorbind de dezordinea care se face acolo, în inima capitalei.

Stimați cetățeni ai capitalei, deja nu mai avem primar. Avem un troll care lucrează în tandem cu hoții care vor să destabilizeze Moldova”, a scris Radu Marian, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Prim-ministra Natalia Gavrilița, deputații PAS Radu Marian și Veronica Roșca, au fost filmați, duminică la amiază, cum luau masa într-un local din centrul capitalei. Reprezentați ai Partidului Șor i-au invitat în fața protestatarilor, care „de 8 zile îi așteaptă să le răspundă la întrebări”. Membrii PAS le-au răspuns că „protestatrii sunt manipulați de cei care au furat miliardul”.

Luni, Ion Ceban s-a arătat uimit de modul în care prim-ministra Natalia Gavrilița și doi deputați ai partidului de guvernare au mers să ia masa într-un local aflat la doar câțiva metri de protestatarii care le cer demisia de mai bine de o săptămână.„Nu am mai văzut asemenea lucruri. Nu contează cine sunt ei, cine stă în spatele lor, că agreem sau nu protestul, dar să-ți bați joc în asemenea hal de toată societatea.... Să stai acolo, bine-mersi „mneam mneam” în ambele fălci și cu băuturică la masă e un pic deranjant”, a declarat primarul capitalei.

Marți, deputatul PAS Dumitru Alaiba i-a răspuns primarului la critici. Alaiba a explicat că înainte de a lua masa, deputații și prim-ministra au fost la o ședință de patru ore. „Eram cu toții cam lihniți de foame, dacă serios”, a menționat parlamentarul.


Pub