image
Sursa foto: Profimedia

Pierderile financiare anunțate de Inter sunt uriașe. Un star ar putea fi vândut în iarnă

După ce Juventus și-a făcut publice pierderile din sezonul trecut, a venit și rândul lui Inter. Gruparea din Milano a avut o situație financiară extrem de proastă, însă nu la fel ca Juve.

Inter a raportat pierderi totale de 140 de milioane de euro pentru sezonul 2020/2021. Cifra nu este atât de îngrijorătoare față de cea din sezonul precedent, când exercișiul financiar a relevat un minus de 245 de milioane de euro.

Drept urmare, Gazzetta dello Sport spune că Interul ar urma să fie nevoit să-și vândă unul dintre staruri. Cei mai valoroși jucători din lotul lui Inter sunt Lautaro Martinez (75 de milioane de euro), Nicolo Barella (70 de milioane) și Skriniar (65 de milioane).

Pentru Skriniar a existat interes din partea lui PSG, însă Inter a refuzat să-l vândă. Clubul a tot încercat să-l convingă pe fundaș să-și prelungească acordul, însă n-a reușit.

Astfel, dacă nu vor să-l piardă în vară fără a încasa niciun ban, italienii ar trebui să-l vândă în iarnă.

Publicația Corriere dello Sport susține însă că vânzarea lui Skriniar nu ar fi suficientă și că Inter ar trebui să vândă doi jucători, însă până pe 30 iunie, pentru a redresa situația.

Astfel, o dată pe an, Inter ar trebui să facă încasări cuprinse între 60 și 80 de milioane de euro doar din vânzări de jucători.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: