image
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Conducea un microbuz și o remorcă, deşi nu avea permis valabil pentru aceasta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean din Republica Moldova, care a fost depistat conducând un autovehicol pentru care permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

Astzăci, în jurul orei 3.00, în Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz şi o remorcă, cu masa totală maximă autorizată de 4.325 de kilograme.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine premis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesară pentru a putea conduce vehiculele în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Noutăţile partenerilor

comentarii: