image
Sursa foto: despoto.sapo.pt

Mama lui Cristiano a dezvăluit echipa care din sezonul viitor îl va avea pe Ronaldo în teren. ”A promis!”

Maria Dolores Aveiro (67 de ani), mama lui Cristiano (37 de ani), ”a dat din casă” și a dezvăluit clubul care din sezonul viitor îl va avea pe Ronaldo în teren.

Cunoscută ca o mare admiratoare a fotbalului în general, Maria Dolores a ajuns să fie intervievată, destul de des, de către presa din Portugalia. Întrebarea care frământă întreaga mass-media este legată de viitorul profesional al starului de la Manchester United, mai ales că acesta a spus că se simte capabil să mai joace, la nivel înalt, până la 40 de ani.

Respectabila doamnă a spus că, mai mult ca sigur, din sezonul viitor Ronaldo va evolua pentru Sporting Lisabona, clubul care l-a lansat pe Cristiano.

"Nu a fost să fie anul acesta, dar se va întâmpla anul viitor, cu voia lui Dumnezeu.

Dacă nu va veni Ronaldo, o va face fiul său, Cristianinho. A promis!

Cristiano are dorința de a juca până la vârsta de 40 de ani", a spus Maria Dolores pentru desporto.sapo.pt.

Unul dintre cele mai tari meciuri disputate marţi seară în Liga Naţiunilor a fost Portugalia-Spania. S-a terminat 1-0 pentru oaspeţi, cu gol în minutul 88, în condiţiile în care lusitanilor le era suficient un rezultat de egalitate ca să câştige grupa şi să se califice în semifinalele competiţiei pe care au câştigat-o la debut.

Iar Ronaldo va avea din nou parte de critici pentru că nu şi-a ajutat echipa. Ba, a ratat şi ocazii foarte mari.

Ronaldo deposedat ca un începător. A făcut semn că trebuia să fie avertizat

Pe lângă ratarea din minutul 47, la care Unai Simon i-a ieşit foarte bine în întâmpinare şi i-a limitat opţiunile, Ronaldo a mai avut o şansă foarte mare în minutul 72.

A primit o minge la marginea careului mare, dar a fost deposedat cu uşurinţă din spate, ca un junior, pentru că nu s-a informat înaintea primirii balonului. O fază în care altădată Ronaldo nu ierta!

Dezamăgirea a fost vizibilă apoi pe chipul său şi a făcut un gest care, probabil, înseamnă că nu i-a strigat nimeni că are adversar aproape. În minutul 90, CR7 a mai avut o şansă de a marca, dar portarul spaniol s-a opus din nou. cu succes.

Noutăţile partenerilor

comentarii: