Nu rata ultima șansă! Aplică pentru un stagiu plătit la Philip Morris Moldova!

Doar câteva zile au mai rămas până la încheierea perioadei de aplicare pentru INKOMPASS 2022, un program de internship care îți oferă 6 luni de stagiu plătit la Philip Morris Moldova. Aici vei avea șansa să înveți lucruri noi și să acumulezi experiență de lucru într-o companie cu o cultură organizațională de înaltă performanță, cu un mediu care favorizează incluziunea și oferă șanse egale pentru toți angajații.

Foto: Philip Morris International

Participând la INKOMPASS 2022, vei intra în lumea afacerilor și vei lucra cot la cot cu angajații Philip Morris Moldova la proiecte de business inovaționale.

Pe parcursul acestei experiențe vei avea mereu alături un mentor care te va ghida și-ți va oferi sfaturi, astfel încât stagiul să fie cât mai productiv și util pentru tine. Toate acestea vor avea loc într-un mediu prietenos în care comunicarea și munca în echipă sunt esențiale.

INKOMPASS este destinat studenților din ultimul an de facultate sau celor care au absolvit universitatea în ultimele 12 luni. De asemenea, candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză și, nu în ultimul rând, să fie creativi și dornici să învețe lucruri noi.

Poți aplica pentru un stagiu în cadrul departamentelor Consumer Experience, Commercial planning and distribution și Marketing.

Descoperă-ți potențialul și fă primii pași în cariera ta, aplicând chiar azi! Te îndemnăm să participi la INKOMPASS 2022, accesând link-ul. Deadline pentru aplicare: 30 septembrie. Stagiul în companie va începe pe 17 octombrie.

Philip Morris International reunește 73.500 de angajați din 70 de țări. În acest an, pentru a treia oară consecutiv, Institutul Top Employers a desemnat Philip Morris Moldova drept Angajator de Top. Certificarea internațională este o dovadă a excelenței în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a oportunităților de dezvoltare pentru angajații săi.


// console.log('no ads situation')