(video) Replici acide în CMC. Consilier PL cere anularea protestelor. Grigorieva: Dați-i o autorizație în garaj, cu „tormoznîie kolodki” și Любэ. Cebanu: Vei cânta la microfon acolo

Protestele antiguvernamentale au provocat scandal la CMC. Liderul fracțiunii PL în Consiliul municipal Chișinău, Ion Cebanu, cere retragerea autorizației pentru protestele organizate de Partidul Politic Șor. de celaltă parte consiliera din PSRM, Silvia Grigorieva a venit cu o replică în adesa lui. „ Dați-i vă rog lui Cebanu o autorizație în „garaj cu tormoznie kolodki” să mai cânte odată Любэ”, a răspuns aceasta.

Foto: captură video

„La voi se termină banii și de asta nu puteți ieși în stradă, Șor are bani și de asta sunt în stradă, iată toată ideologia voastră. Noi nu vom ieși niciodată împotriva interesului național în stradă și mai mult ca noi în stradă nu a fost nimeni. Revoluție voi nu puteți face pentru că voi sunteți crescuți pe cuptor cu bani mulți și vreți să folosiți interesul oamenilor. Mai repet încă odată Partidul Liberal solicită retragerea autorizației pentru așa numitele proteste. Aceste nu sunt proteste dar bătaie de joc”, a declarat Ion Cebanu.

„Dați-i vă rog lui Ciobanu o autorizație în „garaj cu tormoznie kolodki” să mai cânte odată Любэ. Ei acolo toți banii îi dau pe chileală, pe guleaiuri în România, pe sex care stă acum pe tot internetul. Iată asta e fața voastră, liberaștilor”, a venit cu un răspuns Silvia Grigorieva.

„Da, dacă îmi dați autorizație în garaj vă promit că doamna o să cânte la microfon acolo”, a menționat Cebanu.


Pub