Zi de doliu în lumea medicală: A murit Alexandru Solomatin, medic anesteziolog de la Institutul de Medicină Urgentă

A decedat un alt medic din țară. Este vorba despre medicul anesteziolog în vârstă de 61 de ani, Alexandru Solomatin de la Institutul de Medicină Urgentă. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției.

Foto: facebook

„Administrația IMSP Institutului de Medicină Urgentă, cu nespusă tristețe și profundă durere, anunță că, marți, 27 septembrie, s-a stins din viață colegul nostru medic anesteziolog reanimatolog, șef Serviciu în Serviciul Coordonare de Transplant Organe, Alexandru Solomatin, la vârsta de 61 de ani.

Alexandru Solomatin a activat timp de 37 de ani în cadrul institutului.

Va rămâne în memoria noastră ca o fire onestă, sociabilă, un medic bine format, competent și responsabil, contribuind la creşterea profesională a tinerilor specialiști.

În aceste momente triste, transmitem condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, colegilor și tuturor celora care l-au cunoscut pe Alexandru Solomatin și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare.

Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-un mesaj scris de administrația Institutului de Medicină Urgentă.

Ceremonia de înmormântare va avea loc mâine, 29 septembrie, la biserica “Sfântul Nicolae” din or. Durlești, str. Podgorenilor, 85, cu începere de la ora 10:00.


Pub