Maestrul Tudor Gheorghe vine la „Întâlnirile TVR Moldova”. Accesul la eveniment este gratuit

tudor-gheorghe
Foto: e-theatrum.com

Maestrul Tudor Gheorghe, compozitor, cântăreț şi actor român, este invitatul seratei culturale „Întâlnirile TVR MOLDOVA” de luni, 3 octombrie 2022. Tradiţional, evenimentul va avea loc la Teatrul Naţional „Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chişinău, începând cu ora 19.00.

Publicul de la Chişinău este invitat să-l descopere şi să-l redescopere pe Tudor Gheorghe, artistul care ştie unde este ţara lui şi cântă despre nebunia salcâmilor înfloriţi. În spatele carierei de succes, se află o muncă titanică şi studii temeinice.

Cu ocazia evenimentului organizat de TVR MOLDOVA, maestrul Tudor Gheorghe a transmis un mesaj admiratorilor creaţiei lui: „Într-o lume agitată și nesigură, într-o perioadă în care tandrețea, drăgălășenia, gingășia sunt rare, am simțit nevoia unui spectacol liniștitor, plin de nostalgie, de frumusețe şi de iubire”.

Va fi o seară de suflet cu dezvăluiri despre momentele dificile din viață care l-au format și despre succesele pe care le-a trăit peste tot în lume. Maestrul Tudor Gheorghe va vorbi despre activitatea artistică și despre impedimentele pe care le-a avut în cale, iar participanţii la serata culturală ,,Întâlnirile TVR MOLDOVA” vor avea ocazia să-i adreseze întrebări. La final, Tudor Gheorghe va avea un recital de versuri.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţi de referinţă ale culturii din tot spaţiul românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru discuţii de suflet. 

Program: 
# Interviu cu Tudor Gheorghe;
# Dialog dintre public şi Tudor Gheorghe;
# Recital Tudor Gheorghe;
# Şedinţă foto şi sesiune de autografe.

Accesul la eveniment este gratuit. Intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la telefon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente