image
Sursa foto: Profimedia

"Obsesia" lui Christophe Galtier. 80 de milioane de euro pentru fotbalistul cerut la PSG în iarnă

PSG a început să își contureze deja lista de achiziții pentru perioada de transferuri din iarnă, iar Christophe Galtier a pus în capul listei un mijlocaș din Italia.

Este vorba despre Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), fotbalistul celor de la Lazio. Mijlocașul sârb este pe placul lui Galtier, iar antrenorul le-a dat ordin celor din conducere să se ocupe de transferul acestuia în pauza de iarnă. Publicația Fichajes notează că PSG este gata să ofere 80 de milioane de euro în schimbul jucătorului care evoluează din anul 2015 la gruparea romană.

Dorința lui Galtier este una surprinzătoare, ținând cont că PSG are mai mulți jucători importanți în acea zonă: Danielo Pereira, Warren Zaire-Emery, Fabian Ruiz, Marco Verratti, Vitinha, Carlos Soler, Renato Sanches şi Ayman Kari.

Francezii au încercat să-și schimbe strategia de transferuri și să nu mai caute să aducă fotbaliști cu nume sonore, ci jucători care să se potrivească ideilor antrenorului.

Campioana Franței a insistat pentru transferul unui fundaș central, mai ales că Galtier preferă sistemul în care sunt folosiți 5 apărători. Ținta principala a fost Milan Skriniar, pentru care cei de la PSG au fost dispuși să plătească 60 de milioane de euro.

Totuși, pretențiile lui Inter au fost mai ridicate. Italienii au dorit în schimbul fotbalistului minim 80 de milioane de euro, iar negocierile au picat în cele din urmă.

Trupa din Hexagon nu a renunțat însă la ideea de a-l lua pe fotbalistul slovac. Se pare că el rămâne o țintă și pentru perioada de mercato din iarnă, anunță presa franceză.

Pentru a-i convinge pe cei de la Inter să-l cedeze, conducătorii echipei de pe Parc de Princes sunt dispuși să plătească 30 de milioane de euro, o sumă mai mică față de cea din vară, pentru că Skriniar intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract.

Astfel, dacă nu se parafează un transfer în iarnă, el poate semna vara viitoare din postura de jucător liber de contract cu orice club, iar costurile nu ar mai fi la fel de mari pentru PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: