(foto) Judecători vestiți și figuranți în Furtul Miliardului, la aceeași masă de sărbătoare: Dorin Recean, consilierul Maiei Sandu, naș mare la o nuntă fițoasă din acest weekend

Nuntă cu invitați selecți a avut loc în acest weekend la Miadora, un local de lux din sectorul Botanica al capitalei. Mireasa este fiica unui cuplu vestit de judecători, iar nașul mare - consilierul prezidențial pe probleme de securitate, Dorin Recean. Printre invitați, figuranți în dosarul Frauda Bancară.

Foto: Colaj UNIMEDIA

Bloggerii și internauții au numit-o „nunta miliardului furat” sau „nunta pre-vetting”.

Asta după ce printre invitați au fost observați fostul Guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drăguțan, judecat pentru un episod din Frauda Bancară, dar și fostul ministru de Stat în Guvernul Filat, Victor Bodiu.

La nuntă au fost invitați mai mulți judecători, printre ei și președintele Curții Supreme de Justiție, Dorel Musteață, criticat în repetate rânduri de opoziția extraparlamentară.

Mireasa, Alina-Elizabeth Guzun este fiica judecătorului de la Curtea Supremă de Justiție, Ion Guzun și a Mariei Guzun, magistrată la Curtea de Apel.

Nașii de cununie ai tinerilor însurăței Alina-Elizabeth Guzun și Dorin Levinski sunt Dorin și Stela Recean, el - consilierul Maiei Sandu și secretar general al Consiliului Suprem de Securitate.




Pub