Unii moldoveni încă beneficiază de credite cu rata anuală de până la 7%

Criza economică din țara se răsfrânge și asupra persoanelor dornice de a-și procura propria locuință. Oamenii susțin că din salariu nu pot strânge suma integrală pentru achiziționarea unui apartament, iar creditele ipotecare au devenit foarte costisitoare. Totodată, costul chiriilor rămâne neschimbat. 

Foto: Centrul de Ipoteca

Ca rezultat al modificării regulamentelor Băncii Naționale, procesul de obținere a unui credit imobiliar a devenit mult mai dificil, costisitor și riguros.

În aceste condiții, activitatea Centrului de Ipotecă din Chișinău a devenit mai solicitată ca oricând și anunță despre condiții exclusiviste pentru beneficiarii acestuia. Clienții Centrului de Ipotecă se bucură de credite imobiliare cu o rată anuală între 5 și 7%. Creditul se acordă pe un termen de până la 360 luni.

„Momentan, aceasta este cea mai bună ofertă pe piață. Cu o primă rată de doar 20%, clienții noștri se pot bucura de propria locuință. Este convenabil. Vă ofer un simplu exemplu. Azi, o tânără familie a reușit să se mute în propria locuință cu o primă rată de doar 9600 euro. Costul apartamentului este de 48 000 euro, iar lunar aceștia vor achita câte 230 euro. ” – menționează reprezentanta Centrului de Ipotecă, Olga Civirjic.

De această ofertă pot beneficia și persoanele care au deja credite ipotecare și-și doresc micșorarea ratei lunare, prin programul de refinanțare.

Centrul de Ipotecă din Chișinău activează din 2011, și până în prezent cca 4200 familii s-au mutat în propria casă cu suportul acestuia. Pentru a lua legătură cu reprezentanții Centrului de Ipotecă apelați 068 777 829 sau completați formularul.


// console.log('no ads situation')