(stop cadru) Ceban: Să stai la 50 m de protestatari, cu băuturică pe masă și „mneam mneam” în ambele fălci… Nu am mai văzut așa bătaie de joc de societate

Primarul Ion Ceban s-a arătat uimit de modul în care prim-ministra Natalia Gavrilița și doi deputați ai partidului de guvernare au mers să ia masa într-un local aflat la doar câțiva metri de protestatarii care le cer demisia de mai bine de o săptămână.„Nu am mai văzut asemenea lucruri. Nu contează cine sunt ei, cine stă în spatele lor, că agreem sau nu protestul. Dar să-ți bați joc în asemenea hal de toată societatea”, a declarat primarul capitalei.

Foto: captură

„Am arătat unor colegi, acolo unde stăteau și beau frumos băuturică doamna prim-ministră și niște deputați PAS, la 50 de metri de protestatari. Nu am mai văzut asemenea lucruri. Nu contează cine sunt ei, cine stă în spatele lor, că agreem sau nu protestul…

Dar să-ți bați joc în asemenea hal de toată societatea. Să stai acolo, bine-mersi „mneam mneam” în ambele fălci și cu băuturică la masă e un pic deranjant”, a declarat Ion Ceban.


Prim-ministra Natalia Gavrilița, deputații PAS Radu Marian și Veronica Roșca, au fost filmați ieri cum luau masa într-un local din centrul capitalei. Reprezentați ai Partidului Șor i-au invitat în fața protestatarilor, care „de 8 zile îi așteaptă să le răspundă la întrebări”. Membrii PAS le-au răspuns că „protestatrii sunt manipulați de cei care au furat miliardul”.


Pub