Mai stai pe gânduri? 5 motive să aplici pentru un stagiu plătit la Philip Morris Moldova

INKOMPASS 2022 este o oportunitate de a pune în practică cunoștințele dobândite de-a lungul studiilor universitare și de a cunoaște specialiști în domeniul ales. Stagiul plătit la Philip Morris Moldova îți va oferi experiență într-o companie de talie mondială și îți va permite să acumulezi cunoștințe și abilități pe care le vei putea aplica ulterior în cariera ta. Iată 5 motive pentru care merită să te înscrii la INKOMPASS 2022.

Foto: Philip Morris International

Stagiere într-o companie internațională

Philip Morris este o companie internațională, cu angajați în toată lumea din cele mai diverse domenii: știință, tehnologii informaționale, digital, vânzări, suport clienți, finanțe. Aici poți interacționa cu profesioniști din diferite țări și învăța lucruri practice și utile pentru cariera ta. Fiind o companie internațională, Philip Morris se dezvoltă rapid, îmbrățișează noi instrumente de lucru și setează trenduri când e vorba de noi procese de lucru.

Cultura corporativă

Pentru mulți această noțiune pare una abstractă, la Philip Morris International, însă, „cultura corporativă” înseamnă respect, încredere, angajament. În cadrul companiei, angajații sunt susținuți pentru a-și dezvolta aptitudinile profesionale, participând la diverse traininguri și instruiri. Managementul investește în echipă și îi oferă spațiu pentru creativitate.

Mai mult, angajații au posibilitatea să-și construiască singuri programul de lucru, care este unul flexibil. Indiferent dacă aleg să lucreze de la distanță sau din oficiu, fiecare are posibilitatea să-și programeze timpul și sarcinile.

Recompensa

Pentru mulți studenți, programele de stagiere înseamnă să faci copii la documente și ordine în acte. La Philip Morris, însă, un internship presupune lucru în echipă la proiecte de business reale, alături de ceilalți colegi. Iată de ce, în cadrul INKOMPASS, muncă ta va fi remunerată. De asemenea, vei avea la dispoziție toate instrumentele pentru a-ți putea îndeplini sarcinile zilnice.

Atmosferă prietenoasă

La Philip Morris Moldova, angajații sunt ca într-o mare familie. Zilele de naștere, sărbătorile și reușitele sunt celebrate împreună. Aici poți miza mereu pe suport și găsi ajutor. Și nu în ultimul rând, sunt organizate cele mai faine petreceri și team building-uri interesante.

Stagiere ghidată

Dacă crezi că pășind pragul oficiului Philip Morris vei fi condus direct la calculator, să știi că nu e chiar așa. La INKOMPASS, fiecare stagiar va avea un mentor care îl va ghida în cadrul proiectelor în care va fi implicat. Așa că pe parcursul celor 6 luni de stagiu, vei primi întotdeauna răspunsuri la orice întrebare. Mai jos găsești lista domeniilor pentru care poți aplica:

Consumer Experience - vei afla ce înseamnă o organizație „centrată pe consumator”. Vei participa nemijlocit la dezvoltarea proiectelor care au drept prioritate necesitățile consumatorului - servicii de suport, programe digitale și multe alte instrumente care îmbunătățesc experiența clientului.

Commercial planning and distribution - vei învăța procesele de business din interior, vei interacționa cu parteneri externi din alte domenii, precum retail și HoReCa. De asemenea, vei afla cum să porți discuții și vei dobândi experiență în negocieri.

Marketing - dacă încă mai crezi că Marketing și PR înseamnă același lucru, atunci ai încă un motiv în plus să participi la programul de stagiere. Alături de colegii de la Marketing, vei analiza studiile de piață și vei afla lucruri utile despre comportamentul consumatorului.

Acum, când știi totul despre principalele avantaje ale INKOMPASS 2022, a rămas să iei decizia finală de a aplica pentru un stagiu plătit la Philip Morris Moldova. Te îndemnăm să te înscrii, accesând link-ul. Deadline pentru aplicare: 30 septembrie. Stagiul în companie va începe pe 17 octombrie.


// console.log('no ads situation')