(video) Un Ferrari a luat foc în timpul unui test drive, în Marsilia

Un Ferrari a ars complet în tipul unui test drive, în Marsilia, scrie Promotor.ro. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Foto: Captură video

Test drive-urile sunt o parte importantă din achiziția unei mașini. Fie că este o mașină nouă sau la mâna a doua, aceste teste joacă un rol important. Așa ne putem da seama de cum se conduce mașina, dacă există comportamente ciudate, în cazul mașinilor second-hand. Câteodată, lucrurile nu decurg tocmai cum ne-am aștepta. În acest caz, au luat o turnură neplăcuta.

Bărbatul în cauză își dorea să achiziționeze un Ferrari 355. El a zburat de la Los Angeles până în Marsilia pentru acest lucru. La începutul videoclipului, el spune „A fost un vis al meu să conduc un 355 pe străzile Franței”. Pare să fi fost o plimbare pe cinste, pentru că, după cum și el spune, exemplarul era „foarte bine întreținut”. Acesta ar fi aparținut unui pasionat, care l-a deținut mai mulți ani.

Ferrari-ul a fost făcut scrum

Din păcate, în timp ce mergeau pe autostradă, mașina a început să scoată fum și, în cele din urmă, a ars din temelii. Din câte se pare, mașina ar fi trecut prin rechemările legate de sistemul de alimentare cu combustibil. Astfel, problemele ar fi trebuit să fie rezolvate, scest lucru făcând totul și mai frustrant pentru proprietar.

Mașina era un exemplar din 1994, printre primele produse. Era finisată într-o nuanță de argintiu, iar la interior avea scaune sport confecționate din fibră de carbon.

Chiar dacă nu se cunoaște cu exactitate cauza incendiului, o pierdere de combustibil ar fi motivul. Bărbatul a spus că a simțit miros de benzină. El a crezut doar că mașina funcționa cu un amestec bogat. Câteva clipe mai târziu, un alt șofer le făcea semn să oprească pentru că mașina scoteam foarte mult fum. Apoi, mașina a ars complet, neputând fi recuperat nimic din ea.



Pub