image
Sursa foto: Getty Images

Cel mai "curtat" jucător de la AC Milan, cuvinte emoționante despre Zlatan Ibrahimovic

Rafael Leao a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la AC Milan în sezonul trecut, când "diavolii" au câștigat campionatul în Serie A, după o pauză de 11 ani.

Mijlocașul de 23 de ani a intrat astfel pe lista altor mari cluburi. Însă portughezul recunoaște că ascensiunea sa i se datorează veteranului Zlatan Ibrahimovic (40 de ani), despre care a avut numai cuvinte frumoase.

"După o perioadă de acomodare, am devenit o persoană diferită, un jucător diferit. În acea perioadă, familia mea, antrenorul Pioli și Ibra, cu care țin legătura zi de zi, au fost cruciali.

Zlatan este un exemplu, el m-a învățat că e important ca mereu să pun întrebări, să fiu mereu concentrat, chiar și în afara terenului.

Noi vorbim cât de des putem, nu doar ca profesioniști, sau colegi, ci și ca oameni", a spus Rafael Leao, potrivit publicației fotbollskanalen, care citează presa italiană.

În perioada de transferuri din vară, ofertele au început să apară pe numele lui Rafael Leao, iar unele dintre ele au fost chiar foarte bune. Chelsea a fost echipa care l-a dorit cel mai mult , numai că suma cerută de italieni este una imensă.

Potrivit jurnalistului Adam Newson, Milan ar vrea între 90 și 100 de milioane de lire sterline în schimbul portughezului, ceea ce face mutarea greu de realizat.

70 de milioane de euro este cota de piață a lui Rafael Leao, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

De Rafael Leao s-a interesat și Real Madrid, însă Milan a luat măsuri imediat. I-a mărit salariul de 3 ori pentru a 'uita' de madrileni.

Astfel, mijlocașului ofensiv i s-a propus mai întâi triplarea salariului, de la 1,5 milioane de euro pe an, la 4,5 milioane, iar ulterior milanezii au plusat și au oferit 6 milioane de euro, adică de patru ori mai mult, potrivit publicației Gazzetta dello Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: