image
Sursa foto: Profimedia

Paul Pogba a recunoscut că a apelat la un vrăjitor! Ce le-a spus francezul anchetatorilor, la ultimele audieri

Paul Pogba (29 de ani) a fost acuzat de fratele său mai mare, Mathias, că ar fi apelat la serviciile unui vrăjitor pentru a-l blestema pe Kylian Mbappe (23 de ani).

Mjlocașul lui Juventus se află acum sub protecția poliției, iar recent a fost anchetat din nou în legătură cu acuzațiile făcute de fratele său prin intermediul unor videoclipuri publicate pe internet.

Conform presei britanice, Pogba a recunoscut că a plătit un vrăjitor, însă nu pentru a face rău cuiva, ci dimpotrivă.

Fotbalistul le-a spus celor de la OCLCO (Oficiul Central pentru Combaterea Crimei Organizate) că ar fi apelat la vrăjitorie pentru a se proteja de accidentările dese pe care le suferea în perioada respectivă, dar și pentru a ajuta niște copii din Africa, pe care îi cunoscuse printr-o organizație caritabilă.

Mathias l-a acuzat pe Pogba de faptul că l-a blestemat de mai multe ori pe Mbappe, iar unul dintre astfel de momente a fost în sezonul 2018/2019, când Manchester United a eliminat-o pe PSG din optimile Champions League.

"Acest individ, fratele meu, a început să apeleze la vrăjitorie în ultimii ani, devenind adeptul unui vrăjitor pe care l-ar fi cunoscut prin Serge Aurier (n.r. fotbalist la Nottingham Forest).

La acest vrăjitor mă refer când spun că cineva l-a izolat pe fratele nostru de noi. De câteva ori, a folosit vrăji împotriva colegilor săi, inclusiv Kylian Mbappe, fie din invidie, fie pentru a câștiga un meci.

La cererea lui Paul, vrăjitorul a primit sarcina de a-l neutraliza pe Kylian Mbappe (n.r. la dubla manșă contra lui Manchester United), care la acel moment creștea foarte rapid.

Paul a făcut tot posibilul pentru a se apropia de Kylian, pretinzând că este fratele lui. Îl suna de multe ori și erau văzuți împreună, dar pe la spatele lui îl sabota cu ajutorul vrăjitoriei", a declarat Mathias Pogba, potrivit Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: