‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProgramul PARE 1+2 - vezi condițiile de participare

Programul PARE 1+2 – vezi condițiile de participare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) anunță despre posibilitatea de aplicare la Programul „PARE 1+2” unde poți accesa finanțare nerambursabilă din partea statului pentru lansarea unei afaceri sau dezvoltarea celei existente.

La program pot aplica lucrătorii din diasporă sau rudele acestora de gradul I.

ODA recepționează în regim continuu cereri de înscriere la Program. Poți aplica accesând următorul link.

Etapa de educație antreprenorială este obligatorie pentru companiile care au mai puțin de 3 ani de activitate. După parcurgerea instruirilor, beneficiarii Programului pot accesa finanțare nerambursabilă în două etape.

În prima etapă, finanțarea nerambursabilă se va acorda în „Reguli 1+1” , adică fiecare leu investit din remitenţe va fi suplinit cu un leu din cadrul Programului, iar valoarea maximă a grantului nu va depăşi 250 000 de lei.

La etapa a doua pot aplica beneficiarii care au implementat cu succes proiectul investițional din prima etapă și intenționează să-și majoreze capacitățile de producere, diversifice produsele, să se extindă pe noi piețe de desfacere.

‹ adv ›

Finanțarea nerambursabilă constituie maximum 67% din suma proiectului investiţional, dar nu va depăşi 500 000 de lei, iar contribuţia beneficiarului va constitui minimum 33%.

Pentru informații suplimentare:+373 22 225 799, 068 301 28; E-mail: [email protected].

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›