miercuri, 27 martie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Civea-Agro: Am dotat semănătoarea Kinze 3605 cu echipamentul Ag Leader pentru performanță sporită

VIDEO. Civea-Agro: Am dotat semănătoarea Kinze 3605 cu echipamentul Ag Leader pentru performanță sporită

Recomandate

Compania Civea Agro, cunoscută în Moldova datorită experienței de peste 10 ani în implementarea sistemului No-till pe suprafața de 2200 de hectare, a achiziționat acum ceva timp una dintre cele mai performante semănători disponibile pe piață – Kinze 3605, iar în acest an a decis să-i facă un upgrade, dotând-o cu echipamentul Ag Leader.

Inițial, Civea-Agro a achiziționat semănătoarea Kinze 3605 cu 32 de rânduri (16 rânduri obișnuite pe 70 cm și 16 rânduri interplant tot de 70 cm, dar adaptate pentru a permite semănatul la 35 cm pe 32 de rânduri) într-o configurație de bază, cu tehnologie mecanică.

Kinze oferă semănători echipate cu tehnologia mecanică de bază, cum ar fi cea care aparține Civea-Agro, Blue Drive – Electric Drive, până la o soluție de mare viteză cu forță hidraulică activă – True Speed and True Depth.

Dându-și seama de acuratețea superioară oferită de sistemul de măsurare Kinze, Civea-Agro a decis să actualizeze unele dintre aspectele mecanice ale semănătorii, cum ar fi sistemele de antrenare a contorului și de acționare a forței în jos, cu SureDrive și SureDepth de la Ag Leader, pentru a îmbunătăți și mai mult precizia semănătorii Kinze.

„În momentul achiziționării semănătorii aveam o analiză bună a pieței și o experiență în ceea ce privește testarea diferitor utilaje de lucrare a solului. Astfel, am optat pentru Kinze 3605 ce ne oferă performanța dorită pentru suprafețele pe care le avem în gestiune. Apreciem faptul că această semănătoare livrează semințe pneumatic și le încorporează cu precizie înaltă în sol. La început, am achiziționat semănătoarea în versiunea standard. După un an de utilizare, am decis să o îmbunătățim din punct de vedere tehnic și să procurăm echipamentul necesar. Acesta ne va oferi mai multă performanță”, explică Igor Slobodeaniuc, Administrator Civea-Agro.

Alte detalii despre Kinze 3605, dotată cu echipamentul Ag Leader, aflați din videoul realizat chiar în timpul instalării echipamentului.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale