Breaking News

image
Sursa foto: Profimedia

Ce se întâmplă dacă Ronaldo e ținut rezervă, în continuare, la Manchester United. Avertismentul primit de ten Hag

Deși este un adevărat star, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a ajuns rezervă la Manchesters United.

Însă antrenorul Erik ten Hag a primit un sfat, care sună mai degrabă ca un avertisment, din partea lui Patrice Evra.

Fostul fundaș susține că olandezul trebuie "să facă pace" cu Cristiano, pentru că "va avea nevoie de el".

"Cu aceste decizii uriașe, ten Hag a făcut și valuri uriașe. Să o spunem pe nume: să-l lași pe Cristiano Ronaldo pe bancă este o acțiune deosebit de curajoasă, pentru că Ronaldo va crede că nu este corect.

Anul trecut a înscris vreo 18 goluri, așa că, în capul lui va fi: 'de ce sunt pe bancă?'. El are dreptate, dar ai un maager și trebuie să-i respecți decizia.

Înțeleg frustrarea lui Ronaldo, dar și ten Hag să gândea: 'o să încep o nouă eră, iar Ronaldo încă se află în planurile mele'. Și eu sunt sigur că Ronaldo se mai află în planurile sale.

Poate că United are nevoie să sufere acum și poate că ei vor ava nevoie de alți jucători, dar mereu ai nevoie de Ronaldo, crede-mă. O să vină un moment când o să-i spunem: 'Mulțumim, Cristiano, te rugăm să rămâi'. Sunt sigur de asta.

Cred că ten Hag și Ronaldo trebuie să aibă o discuție sinceră, dacă nu au avut-o deja. Tot ce se întâmplă acum este logic", a spus Evra, citat de presa britanică.

Cristiano Ronaldo a încercat toată vara să se transfere, însă "diavolii" nu i-au dat voie. Atacantul portughez ar putea totuți să plece în iarnă, sau cel mai târziu, în vara viitoare, când îi expiră contractul.

Patrice Evra a jucat la Manchester United timp de 8 ani și jumătate, din ianuarie 2006 până în iulie 2014 (379 de meciuri oficiale, 10 goluri, 38 de pase decisive).

Cristiano Ronaldo a fost titular în doar două meciuri din acest sezon la Manchester United.

În acest sezon, Ronaldo a jucat în 8 meciuri oficiale și a marcat un gol pentru United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: