image
Sursa foto: Profimedia

Cariera pe care ar fi urmat-o Robert Lewandowski dacă nu era fotbalist: „Îmi place să fac asta”

Robert Lewandowski (34 de ani) este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, iar evoluțiile sale de la Barcelona au fost unele la înălțime odată cu transferul de la Bayern.

Întrebat cine și-ar dori să devină pentru 24 de ore, Lewandowski a surprins și a spus că i-ar plăcea să fie cântăreț. Totodată, fotbalistul l-a numit pe Justin Timberlake drept artistul său preferat și chiar a mărturisit că obișnuiește să cânte atunci când nimeni nu îl aude.

"Mi-ar plăcea să experimentez o lume care îmi este complet străină. Aș deveni cântăreț, poate Justin Timberlake. Îmi place muzica, îmi place să cânt atunci când nimeni nu mă ascultă. Dacă nu aș fi fost fotbalist, aș fi încercat să fac asta, dar desigur că ai nevoie de talent pentru asta, iar eu nu am", a spus Lewandowski, într-un interviu acordat în Polonia.

Întrebat care sunt reușitele sale preferate, Lewandowski nu a stat pe gânduri și a răspuns. Fotbalistul Barcelonei și-a amintit cu plăcere de meciul cu Wolfsburg, din anul 2015, atunci când a reușit să marcheze cinci goluri în nouă minute.

Totodată, "Lewa" a nominalizat și reușita din partida cu Portugalia, din sferturile de finală ale EURO 2016, atunci când Polonia a fost eliminată după loviturile de departajare.

"Bineînțeles, meciul cu Wolfsburg este o amintire grozavă. Am marcat cinci goluri, ultimul fiind cireașa. Totodată, reușita împotriva Portugaliei, de la Euro 2016, a fost pentru mine una memorabilă, datorită mizei jocului. Probabil că aș putea găsi mai multe goluri preferate, dar acestea sunt primele care îmi vin în minte", a spus Lewandowski, în cadrul unui interviu acordat polonezilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: